Cégismertető   |   Elérhetőségek   |   Referenciák   |   Letöltések
Szerver forgalmazás

Alapvetően két fajta szervert forgalmazunk. Az úgynevezett „Brand” gyártók termékeit – DELL, HP, IBM / Lenovo – illetve a saját építésű termékeinket.

Brand szerver előnyei: minden alkatrészét letesztelték az ismertebb szerver operációs rendszerekre. A gyártó olyan befolyásos, hogy az alkatrészek minőségét nem változtathatják a beszállítóik! Hozzávaló vezérlő programok (driverek) évekkel később is viszonylag egyszerűen hozzáférhetők a gyártó weboldalán.

Hátrány: garanciális probléma esetén a gyártó szervizére vagyunk utalva, az RMA folyamatba nem tudunk beleavatkozni. Egy alaplaphiba akár a szerver kettő-négy hetes leállását is okozhatja.

DellHPIBM

DELL brand szerver

HP brand szerver

IBM brand szerver

Saját építésű szervereink:

Előnyei: Kedvező ár, azonos kiépítés esetén általában 50%-os áron veheti meg, mint a márkás szervereket. Igény esetén raktáron tartjuk a főbb alkatrészeket a szerverhez, így egy garanciális hiba miatti leállás órákra redukálható.

 

A többlet érték, amit nyújthatunk a vásárlónak:

  • Nagy tapasztalat a szerverek építése és forgalmazása területén
  • Sok beszállítóval állunk kapcsolatban ezért megtaláljuk az adott pillanatban legjobb ajánlatot a Brand gyártók termékei közül
  • Nemcsak értékesítő kollégák tapasztalataira hagyatkozhatunk, hanem telepítő mérnök kollégák is jelzik az észrevételeiket a különböző brand szerverek megbízhatóságával és szerviz szolgáltatásaival kapcsolatban.
  • Alábbi listában láthat néhány példát szerver ajánlatunkból. Természetesen gyártóként több tucat különböző szerver konfiguráció lehetséges, kérjük keressenek meg bennünket és egyedi ajánlatot adunk meg speciálisan az adott probléma megoldására.

Aktuális saját építésű szerver ajánaltunkat itt találja: FLASH SERVER

Szerver forgalmazás

Cimkefelhő: szerver forgalmazás, megbízhatóság, Dell, HP, IBM, forgalmazás, flash server, építés, kedvező ár, garancia, MCSA, brand szerver