Cégismertető   |   Elérhetőségek   |   Referenciák   |   Letöltések
Számítógép Javítás

Ez az a terület, amiben igazán otthon vagyunk. 1995-ben így indult a cégünk, ez volt a fő profilunk, munkatársaink ebben a legképzettebbek, és mai napig is ez a legtöbbször igénybe vett szolgáltatás. A legtöbb hozzánk forduló ügyfél (és mi ezt szeretjük) elmondja a tüneteket, az alapján már be tudjuk határolni a hiba okát, és a legtöbbször, 30 percen belül meg is találjuk a konkrét forrást. Innentől a javítás már mondhatni - gyerekjáték. Persze, ez akkor igaz többnyire, ha valamilyen hardverelemről van szó. Egy memória modul cseréje 1 perc, egy VGA kártya csere, installálással együtt sem több 15 percnél. Nyilván, ez nem azt jelenti, hogy bárki bármikor beesik az ajtón, azonnal öten ugrunk a gépének, mindenki eldobja, ami a kezében van, és maximum 45 perc múlva viheti is a gépet. Azonnali javítást csak a szerződött partnereknek és a sürgősségi felárat megtérítő ügyfeleknek tudunk adni. Ez a cég telephelyén alkalmazott munkadíj duplája. Számítógép javítást végezhetünk az ügyfél címén is, természetesen ilyen esetben a munkadíj is magasabb, és a kiszállást is ki kell fizetni. Ráadásul, nem biztos, hogy a kinti helyszínen a javítás sikerrel jár, hiszen a teljes felszerelés szállításához kellene egy fél teherautó. Cserealkatrészek, eszközök, mérőműszerek, fogók, többféle memória, merevlemez, tesztprogramok tömkelege, installáló-készletek, stb., stb. Éppen ezért szoktuk javasolni, hogy az alacsonyabb díjszabás, gyorsabb javítási idő, és a pontosabb diagnózis miatt inkább a cég telephelyén végeztessék a javítást.

Van azonban olyan eset is, amikor a hibát nem hardver, hanem valamilyen szoftver-összetevő okozza. Ez lehet driver, fájlkezelő, (a különböző munkaasztal-manipulátorok szebbnél szebb hibákat produkálnak, főleg Vista alatt), de akár trójai vagy féreg-program is. Vannak általános célú féreg-irtók, melyek többnyire jó munkát végeznek, de vannak olyan makacs programok is, melyekhez nincs eltávolító rutin, hanem egy egész oldalt elfoglal az eltávolítási műveletek leírása. Ez a legtöbbször a regisztrációs adatbázis manuális buherálásával, többszöri (főleg csökkentett módban való) újraindítást jelent, melyet egyes komponensek újrainstallálása követ. Ilyenkor sajnos, a művelet 2-3 órát is igénybe vehet, ezt előre nem lehet megmondani. Mindezekkel együtt bátran kijelenthetjük, hogy a számítógépek javítása területén immár közel 16 éves tapasztalattal rendelkező cégünk minden szempontból helyt tud állni. Ügyfeleink elégedettségére bizonyíték a reklamációk, és a különböző felügyeleti szerveknél tett bejelentések száma: 13 év alatt 1 eset. Megemlítjük, hogy az eljáró szerv nekünk adott igazat ebben az ügyben is . 

 

Számítógép Javítás

Cimkefelhő: PC, hardver, szoftver, alkatrész, javítás, kiszállás, helyszínen, cég telephelyén, különböző, féreg, windows, memória, termék, kínálatunk, cikk, újságban, munkadíj