Cégismertető   |   Elérhetőségek   |   Referenciák   |   Letöltések
Ingyenes letöltések
   

Panda Antivirus Pro 2012

A hagyományos Panda Antivirus termékcsalád legegyszerűbb csomagja. Az ingyenes védelmekkel szemben teljeskörű védelmet nyújt a kémprogramok és egyéb kártevők ellen. Emellett a Panda intuitív technológiáinak is köszönhetően képes felismerni az olyan kárevőket is, amelynek kódja a vírusminták közt még nem szerepel.

Termékleírás

Demo letöltése

Panda Antivirus Pro 2012

Panda Internet Security 2012

Ahogyan neve is mutatja, ez a Panda család internetezésre, adataink és személyiségünk védelmére, az adathalászat és a különböző internetes csalások elleni védekezésre is alkalmas a normál vírusvédelmi feladatokon kívül. Ezek mellett képes még a kéretlen level szűrésére, szülői felügyeletre (internetes tartalomszűrő) és biztonsági mentés funkcióval is felruházták.

Termékleírás

Demo letöltése

Panda Internet Security 2012

Panda Global Protection 2012

A Panda Antivirus termékcsalád legnagyobb és ezzel együtt legkomplexebb védelmét nyújtó csomagja. Az Internet Security funkcióit hordozza magában, ezen felül pedig segít még nekünk bizalmas fájljaink titkosításában, törölt elemek helyreállításában, számítógépünk optimalizálásában és jobban együtt tud működni a rendszer erőforrás kiosztásával játék közben. Ezek mellett a biztonság terén is többet nyújt, a hálózati védelmével, virtuális billentyűzettel, biztonságos böngészővel és a személyazonosság szűrővel, amely személyes adataink védelmében segít.

Termékleírás

Demo letöltése

Panda Global Protection 2012

Microsoft Security Essentials

A Microsoft teljes szolgáltatáscsomagot nyújtó, ingyenes vírusvédelmi megoldása, amely otthoni környezetben és maximum 10 gépig cégek esetében is díjmentesen használható, mindössze csak jogtiszta szoftver megléte szükséges hozzá.

Bővebb információ és letöltés

Microsoft Security Essentials
 


Bővebb információt vírusvédelmi szoftverekkel kapcsolatosan, a külön erről szóló írásunkban talál, ezen az oldalon:

Ingyenes letöltések

Cimkefelhő: szoftver, Panda, Microsoft Security Essentials, letöltés, termékleírás, ingyenes, antivirus