Cégismertető   |   Elérhetőségek   |   Referenciák   |   Letöltések
Cégünk bemutatása

 Cégünk fő profilja a számítástechnikai kereskedelem, emellett szerviz üzemeltetése, partnereink rendszereinek felügyelete, hálózat kiépítés, kellékanyag ellátás biztosítása, webtárhely szolgáltatás, továbbá foglalkozunk még nagyformátumú nyomtatással, weboldal programozással és grafikai tervezéssel is.

Célunk az elégedett ügyfél, hiszen alapelveink a MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, MEGFELELŐ ÁRON, hiszen ne feledje: Flash-Com stabilan a legjobb...

Legyen bármilyen informatikai jellegű problémája, forduljon hozzánk bizalommal! Garantáltan megtaláljuk a megoldást rá, mindezt a legmegfelelőbb áron!

Flash-Com rólunkA Flash-Com Számítástechnikai Kft 1995 óta van jelen a magyar számítástechnikai piacon. 17. éve kibővített telephellyel, változatlan tulajdonosi összetétellel, ugyanazzal a névvel a kelet-pesti régió stabil, megbízható számítástechnikai szolgáltatójaként. Az elmúlt években a cég folyamatos és dinamikus pénzügyi eredményeket produkált, egyre nevesebb cégek kiszolgálásával, tovább növelve a cég presztízsét, hírnevét. 1995-ben még évi 500 000,- Ft-os forgalommal, két fővel dolgozó cég, 2010-ben már 7 munkatársat foglalkoztatott, és az éves forgalom meghaladta a 150 millió forintot. Ekkora növekedést csak úgy tudtunk elérni, hogy mindig arra törekedtünk, hogy megbízható, minőségi alkatrészek forgalmazásával a megrendelőink a legjobb ár / teljesítmény arányú, a személyes szükségleteiknek leginkább megfelelő számítógépeket kapják.


Flash-Com rólunkJelenleg arra törekszünk, hogy a megrendelőinknek komplex ellátást tudjunk biztosítani, ezért a számítógépek és azok perifériái mellett már fénymásolókat, faxokat, mobil kommunikációs eszközöket, drótnélküli hálózati megoldásokat is forgalmazunk, kiegészítve papír- és irodaszerrel is.

 


Flash-Com rólunk 

Cégünk bemutatása

Cimkefelhő: flash-com, emma utca, 1165, Budapest, 16. kerület, kereskedelem, számítástechnika, szerviz, ügyfél, partner, minőség, rólunk, számítógépek, hálózat